Talviuinnin Sm 2020

March 28, 2021, 2:59 pm

KÄYNTIOSOITE Mikkolantie 7, Ylöjärvi POSTIOSOITE PL 26, 33471 Ylöjärvi TOIMISTO AVOINNA ma–ke klo 9–15 Koronaviruksen leviämisen estämiseksi toimistomme on toistaiseksi suljettu. Voit olla vierailun sijaan yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Talviuinnin sm 2020 lähtölista

  1. Rauli badding somerjoki paratiisi youtube
  2. Mihin c vitamiini auttaa for sale
  3. Wilma lahti fi
  4. Muurlan lasi – yrityksen historia ja tuotevalikoima - muurladesign.com
  5. Kierukan vaihto hints and tips
  6. Etusivu - Seinäjoen seurakunta
  7. Talviuinnin sm 2020 lähtölista
  8. Talviuinnin sm 2010.html
  9. Kartanonkuja 2 - Ojamo, Lohja | Oikotie Asunnot

Pöyhölän tunnistaa kisoissa varmasti, siitä pitää huolen miehen sinivalkoinen pipo. "Se on ollut alusta asti. Se on sellainen kisamaskotti samalla. En käytä sitä muuten, se on pelkästään uinneissa. " (KUVA: Mika Pöyhölän kotialbumi) Kuusi MM-kultaa, 23 Suomen mestaruutta, lukuisia himmeämpiä mitaleita ja yksi ikäluokkansa maailmanennätys. Ei huono saldo kilpaurheilu-uralle, joka alkoi vasta nelikymppisenä. "Kun kaikki aina sitä kysyvät, niin viime keväänä ne laskin", talviuintimestari Mika Pöyhölä toteaa vaatimattomasti.

Talviuinnin sm 2020 joensuu

Haluatko käyttää Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.

Tanhuvaaran urheiluopiston talviuintistadionilla oli vielä maanantaiaamuna rauhallista. Olavin Retkeilijöiden Esko Tynkkynen ja Ilkka Lassinaro viimeistelivät areenaa kiinnittämällä portaita avannon reunalle. Liikunnanohjaaja ja opiston viestijoukkueen jäsen Topi Tarhonen kävi pikaisesti testaamassa SM-kisanäyttämön ensimmäisenä uimarina. — Hyvä on rata ja helpottaa joka kerta, naureskeli Tarhonen noustuaan muutaman vedon tehtyään pois avannosta Suurjärven jäälle. Viikonloppuna hän oli käynyt Punkaharjulla pariin otteeseen totuttamassa kroppaa hyiseen ympäristöön. Kisaorganisaation puheenjohtaja Sami Huoman käyskenteli avannon reunalla rauhallisin mielin. Järjestelyt ovat sujuneet jouhevasti ja kaikki alkaa olla valmista yli tuhannen talviuimarin vastaanottamiseksi. Soila Puurtinen Talviuinnin SM-kilpailut alkavat perjantaina klo 15. Ennen ensimmäistä SM-starttia kisojen suojelija, kansanedustaja Hanna Kosonen käy pulahtamassa kisa-avannossa. Avauspäivänä kilpaillaan 25 metrin vapaauinnissa.

Talviuinnin sm 2010 edition

Kesto: 00:00 8. 2. 2020 Uimarin unelmakeli: 10 astetta, navakka tuuli ja lumisade – MTV vieraili talviuinnin SM-kisoissa Joensuussa.

Talviuinnin sm 2020

Juha Paju Turun Sanomat 1. 2. 2019 13:28 Päivitetty 1. 2019 18:26 2 kommenttia Turun vierasvenesataman edustalle rakennetussa altaassa polskitaan perjantaista alkaen avantouinnin SM-kilpailut. Turussa ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma on houkutellut yli 900 kilpailijaa... Haluatko käyttää Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin. Viesti lähetetty! Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Virhe viestin lähetyksessä. Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun. Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista. Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana.

Forssan Lehti Forssan Lehti ilmestyy seitsemän kertaa viikossa lounaisessa Hämeessä. Lehti on sitoutumaton. ISSN 0782-663X Päätoimittaja Mikko Soini Tutustu Tietosuojaselosteeseen

Talviuinnin sm 2020 tulospalvelu

Yli tuhat ihmistä uhmasi lauantaina pakkasta ja kilpaili talviuinnin Suomen mestaruudesta Suurjärvessä Tanhuvaaran urheiluopiston edustalla Savonlinnassa. Suosituin matka oli 25 metrin rintauinti, johon oli ilmoittautunut yli 600 kilpailijaa. Kisat alkoivat perjantaina ja jatkuvat vielä sunnuntaina. Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Sitemap | Bar 54 forssa aukioloajat, 2024